27. huhtikuuta 2016

Myday 25.4.2016

7:30 Herätyskello soi, aamupalaksi "perinteinen" leipää ja kaakaota. Meikkasin ja pakkasin laukun ja lähdin autolla kouluun.

9:05 Alkoi tunnit koululla. Meillä oli kirjaston kokoelmien raporttien esittelyä. En ollut valmistautunut kovin hyvin ja esitelmä oli aika lyhyt (tosin muut olivat pitäneet ylipitkiä, eikä sekään ole hyvä..). Kävin myös koululla syömässä.

12:30 Minulla oli aika passikuvien ottoon. Kävin Studio Ollilalla Limingantullissa, kun se oli halvin paikka minkä löysin ja palvelu oli myös mukavaa. Kuvista tuli myös yllättävän onnistuneita, siis yleensähän sitä ei ole tyytyväinen omiin passikuviinsa, vaikka olisi kuin taidokas kuvaaja.13:00 Minulla oli autokoulun syventävän (kolmannen) vaiheen arvioiva ajo. Pääsin ajamaan ensimmäistä kertaa automaattiautolla ja yllättävän hyvin sisäistin ettei kytkintä tarvitse käyttää. Ajo kesti noin kolme tuntia, ensin pyörittiin keskustassa ja käytiin myös motarilla ja Kempeleen puolella ajelemassa.

15:30 Olin kotona tuohon aikaan, istuskelin sohvalla selaillen kännykästä snäppejä ja lepäilin vähän. Söin jogurtin välipalaksi.

17:00 Tehtiin päivälliseksi jauhelihamureketta ja makaronia. Käytiin myös kaupassa ostamassa vähän herkkuja. Loppu ilta meni tietokoneella. Ja katsoin myös kauan odotetun Game of Thronesin 6. kauden ensimmäisen jakson netistä!  Menin nukkumaan joskus klo 23 jälkeen.

Sellainen maanantai minulla! Aamupäivänä oli monta eri juttua joten iltapäivällä tulikin vaan höllättyä. Loppuviikko meneekin erilaisten vappujuttujen merkeissä. 

4 kommenttia:

 1. Ai niin, vappu! Missähän välissä sitä muistais käydä ostamassa vappujuttuja!
  Pitääkö uuteen korttiin ottaa uudet kuvat? Mulla meni samat ku 18 v tosin naimisiin mennessä sitten vaihtui kuvatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vappuhan se :D
   Ajokorttiin käy vanhat kuvat, mut uusin passin nii sitä varten kävin ottaan uusia kuvia!

   Poista
 2. Kiva postaus :)My dayt on aina niin mielenkiintoisia, kiva kurkata muiden normi elämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itsekin tykkään kyllä lukea muiden mydaytä.

   Poista